LA MOSTRA

Nibiru Mostra Art Avançada, és una associació sense ànim de lucre nascuda el setembre del 2017, creada per veïns d’Olot, impulsats per la necessitat de portar la cultura avantguardista i avançada que ja està estandarditzada a les grans ciutats i ho està fent a altres municipis de comarques veïnes.

Nibiru neix de la inquietud d’un col·lectiu de persones atretes per la cultura contemporània i de voler mostrar aquestes habilitats i coneixements a la població olotina, com a forma d’experimentació en directe.


Nibiru és el nom d’un planeta emmascarat per moltes llegendes i mites: es diu que està dins del nostre Sistema Solar però que té una òrbita molt més ample, el·líptica i en contra direcció. Les llegendes expliquen que cada “x” anys passa de nou aprop del nostre Sistema Solar causant estralls i tapant el Sol durant uns dies, provocant el caos terrenal. Una història curiosa i interessant, perfecte per relacionar-la amb el cosmos i la entropia (l’ordre en el caos). Fil conductor de moltes de les perfomance i audiovisuals que es duran a terme i inspiració per a la creació del nostre logo.

El concepte d’Art Avançat recau en l’habilitat d’experimentació d’elements artístics, on no existeixen límits, a través de la utilització d’eines tecnològiques i amb objectius recreatius. La utilització i investigació de nous recursos com a eina de connexió amb l’essència de l’espècie humana més eclèctica i irreverent. L’espai-so de la mostra ens porta cap a un viatge a la nova consciència col·lectiva que s’està coent i promet una re-evolució cultural molt interessant per descobrir, sentir i connectar.

Web desenvolupada per: 

PATROCINADORS

COL·LABORADORS

AMB EL SUPORT DE